Ha Számít Az Ár, Velünk Jól Jár!

Eladó lakások Budapest 17. kerület

Eladó Mezőgazdasági terület Felső-Rákoshegy

Budapest XVII. kerület, Felső-Rákoshegy
Eladó Mezőgazdasági terület

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Mezőgazdasági terület
  • Ár:170.000.000 Ft
  • Telek mérete:6303 m2
  • Hivatkozási szám:TT-Ecser-10-252
  • Érdeklődni:+36-20-852-5207

Leírás, további információk



Azonosító:E-Ecser-10-252

Itt a lehetőség arra, hogy befektetésedet tegye még vonzóbbá a jövő egyik stratégiai területén! 
Eladó a XVII. kerület Ecserhez közel eső részén egy 6303 négyzetméteres szántó, amely nem csupán egy telek, hanem egy olyan terület, ami kiemelt elhelyezkedésével, közel a jelenleg épülő ecseri logisztikai központhoz és az M0 autóúthoz, kiemelkedő befektetési lehetőséget kínál.
Ez a mezőgazdasági besorolású terület kiemelt figyelmet kap a környékbeli fejlesztésekkel, így várhatóan az értéke tovább növekedhet a közeljövőben. Az ecseri logisztikai központ és az M0 autóút közelsége stratégiai előnyt biztosít az ingatlannak, ami ideális választás lehet a logisztikai vagy mezőgazdasági tevékenységek terén érdeklődőknek.
Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy részese legyen a környékbeli fejlesztéseknek és az ingatlanérték növekedésének! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet arról, hogy ez a mezőgazdasági terület hogyan válhat a jövőbeni befektetésének meghatározó elemévé!.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.