Ha Számít Az Ár, Velünk Jól Jár!

Eladó lakások Budapest 17. kerület

Eladó Mezőgazdasági terület Felső-Rákoshegy

Budapest XVII. kerület, Felső-Rákoshegy
Eladó Mezőgazdasági terület
Erdő utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Mezőgazdasági terület
  • Ár:15.000.000 Ft
  • Telek mérete:7941 m2
  • Villany:nincs
  • Víz:nincs
  • Gáz:nincs
  • Csatorna:nincs
  • Hivatkozási szám:E-XVII-10-242-FK
  • Érdeklődni:+36-20-852-5207

Leírás, további információkAzonosító:E-XVII-10-242-FK

Itt a lehetőség arra, hogy a saját vidéki paradicsomot megteremtsd! Eladó a XVII. kerületben, az Erdő utca folytatásában, egy 7941 négyzetméteres szántóként nyilvántartott terület, melyre fantasztikus lehetőségek várják. 
A telek övezeti besorolása E-TG-XVII-01, beépítési módja szabadon álló, és a legkisebb kialakítható telekméret 3000 négyzetméter. A beépíthetőség 3%, kizárólag könnyűszerkezetes építményekkel. A legnagyobb színterületi mutató 0,08 m2/m2, és az építménymagasság maximálisan 7,5 méter lehet.
Bár jelenleg nincsenek közművek az ingatlanon, a terület ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy saját, kis vidéki oázist kialakítani, távol a város zajától. A Ferihegyi útról az aszfaltozott Erdő utca vezet az ingatlanhoz, majd egy rövid, 300 méteres földúton érhető el a terület.
A környék varázslatos és csendes, ahol lovardák és egyéb különböző tevékenységekre alkalmas telkek is megtalálhatóak. Ez a terület kitűnő választás lehet azok számára, akik a természet közelségét és a vidéki élet nyugalmát keresik.
Ha szeretnéd megvalósítani a saját kertvárosi álmaidat, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg részletesen ezt a csodálatos mezőgazdasági területet, mely lehet a Te személyes földi paradicsomod!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.