Ha Számít Az Ár, Velünk Jól Jár!

Eladó lakások Budapest 17. kerület

Eladó Telek Alsó-Rákoshegy

Budapest XVII. kerület, Alsó-Rákoshegy
Eladó Telek
Rákóczi Ferenc utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:24.900.000 Ft
  • Telek mérete:781 m2
  • Hivatkozási szám:DI-XVII-004
  • Érdeklődni:+36-20-852-8392

Leírás, további információk

Azonosító: DI-XVII-004

Eladó a XVII. kerületben, Alsó-rákoshegyen egy 781 nm-es telek amelyen egy felújításra szoruló vagy lebontandó 180 nm-es ipari épület van. Az épületben műhelyek működtek, tetőtere raktározásra alkalmas. Elektromos áram, víz, gáz és csatorna be van kötve.

A telek besorolása: L4-XVII-06. Hossza 51,2m az utcai szélessége 15,1m.
A maximális beépíthetőség 35%, legalább 60% zöldfelülettel kell rendelkezni és legfeljebb 6m magas épület építhető rá, az oldalhatártól 1 m-es távolságig.

A telek igényes, tiszta, rendezett lakókörnyezetben található. Tömegközlekedéssel az Örs vezér térről és a Kőbánya Kispest üzleti csomopontoktól 20 perc alatt megközelíthető.A közelben található vasútállomásról közvetlen vonatokkal a Keleti pályaudvar is elérhető.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: 06-20-852-8392

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.