Ha Számít Az Ár, Velünk Jól Jár!

Eladó lakások Budapest 17. kerület

Eladó Telek Alsó-Rákoshegy

Budapest XVII. kerület, Alsó-Rákoshegy
Eladó Telek
Rákóczi Ferenc utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:24.900.000 Ft
  • Telek mérete:781 m2
  • Hivatkozási szám:DI-XVII-004
  • Érdeklődni:+36-20-852-5207

Leírás, további információk

Azonosító:DI-XVII-004

Eladó a XVII. kerületben, Alsó-rákoshegyen egy felújításra szoruló 180 nm-es ház, mely jelenleg gazdasági épületként van nyilvántartva, de felújítás után lakóházzá nyilvánítható. Az ingatlan külön helyrajzi számon szerepel. Elektromos áram, víz, gáz és csatorna be van kötve.
A telek 781 nm, besorolása: L4-XVII-06. Hossza 51,2m az utcai szélessége 15,5m.
A maximális beépíthetőség 35%, legalább 60% zöldfelülettel kell rendelkezni és legfeljebb 6m magas épület építhető rá, az oldalhatártól 1 m-es távolságig.
Az ingatlan igényes, tiszta, rendezett lakókörnyezetben található. Tömegközlekedéssel az Örs vezér térről és a Kőbánya Kispest üzleti csomópontoktól 20 perc alatt megközelíthető.A közelben található vasútállomásról közvetlen vonatokkal a Keleti pályaudvar is elérhető.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil:

További ajánlataim:

Kapcsolatfelvétel

Tonka Tünde XVII-XVIII. ker
Tonka Tünde XVII-XVIII. ker

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.