Ha Számít Az Ár, Velünk Jól Jár!

Eladó lakások Budapest 17. kerület

Eladó Üzlethelyiség Rákosliget

Budapest XVII. kerület, Rákosliget
Eladó Üzlethelyiség
Ferihegyi út

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Üzlethelyiség
  • Ár:16.500.000 Ft
  • Lakóterület:96 m2
  • Hivatkozási szám:AV-XVII-038
  • Érdeklődni:+36-20-339-1184

Leírás, további információkAzonosító: AV-XVII-038

Eladó Budapesten a XVII. kerületben Rákosliget központjában a Ferihegyi úton, jól bejáratot 96 m2-es üzlethehyiség a régi piac részen, közvetlenül a bejáratnál.
Az üzlethelyiség első része nagy méretű eladótérből, amely akár több részre is osztható, hátsó részében található nagy méretű raktár két hűtőkamrával pluszos és mínuszos hűtésre. Oldalsó részében kapott helyett az iroda, öltöző, zuhanyzó és a mellékhelyiség.
Az üzlethelyiség többféle tevékenységre alkalmas, ezeddig hús és hentesárú üzletként üzemelt, mely folytatható, de pl. vegyes fogyasztási cikkek, tisztítószer, élelmiszer, pékárú, stb. boltként is üzemeltethető. Méretei végett akár meg is osztható.
A piac folyamatosan nyitva tart, rendkívül jó vásárlóerővel rendelkezik a 17. kerületi központi elhelyezkedése miatt.
Az üzlethelyiség külön mérőórákkal rendelkezik. Fűtés számla nincs, villany és vízfogyasztással kell csak kalkulálni. Az üzlet céggel együtt eladó!
Közlekedés kiváló!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-339-1184

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Valári Andrea XVII.-XVIII. ker.
Valári Andrea XVII.-XVIII. ker.

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.